De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

VOORGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
98,00€Tartaar van « Gillardeau » oesters, Impérial osciètrakaviaar, Parmentier van brocoliroosjes
78,00€Verschillende bereidingen rond pompoen en patisson met boschampignons, Muskaatdruiven, verse walnoot en ricotta met gerookte olie
98,00€Bretoense kreeft gegrilde met Binchotan en gekonfijte meloen, jus gearomatiseerd met Shiso
78,00€Foie gras van eend en gans uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten
125,00€Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper, aromatische kruidensalade, kropslacoulis, basilicumolie
92,00€Cocos de Paimpol bonen met eekhoorntjesbrood en Wagyu-rund

VISGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
92,00€Gepocheerde zeebaars met oscietra kaviaar, jonge prei, Champagnesaus

VLEESGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
118,00€Wagyu-rundvlees, gebakken artisjokken met zwarte knoflook en aardappel millefeuille
115,00€Hertenfilet, gekonfijte quetsche en sjalot, tortelini met gestoofd hert                                                                                                  
98,00€Krokante kalfszwezerik uit Corrèze, gestoofde kropsla, ansjovis, kappertjes en smeltende groentjes