Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.
Eenvoud voor een juiste smaak.
-Pascal Devalkeneer
VOORGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
98,00€
Tartaar van « Gillardeau » oesters, Impérial osciètrakaviaar, Parmentier van brocoliroosjes
72,00€
Variatie van winter- en wortelgroenten (truffelsupplement +29 eur)
98,00€
Bretoense kreeft gegrilde op Binchotan met gebrande prei, gerookte foie gras en Vadouvan-cidersaus
78,00€
Foie gras van eend uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten
125,00€
Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper en citrusvruchten, aromatische kruidensalade, kropslacoulis en basilicumolie
92,00€
Poivrades-artisjokken en pistache, Stracciatella met zwarte truffel
98,00€
Sint-Jakobsnoten tussen truffel, aardpeer en aardappel met sjalot-en-mergvinaigrette
VISGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
112,00€
Gebakken zeebaarsrug met laurierblad, gekarameliseerde kleine witloof en zwarte truffel
92,00€
Gestoomde griet van kleine vangst, fijngesneden groenten, chlorofyl-emulsie met zee-egels
VLEESGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
118,00€
Wagyu-rundvlees, krokante aardappelmillefeuille en salade “jeugdherinnering”
98,00€
Melkzuiglam Axuria uit de Pyreneeën, Paimpol-bonen met jus, parmezaan, gekonfijte citroen en zwarte olijven
98,00€
Krokante kalfszwezerik uit Corrèze doorprikt met zwarte truffel en wintersalade