Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.
Eenvoud voor een juiste smaak.
-Pascal Devalkeneer
VOORGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
98,00€
Tartaar van « Gillardeau » oesters, Impérial osciètrakaviaar, Parmentier van brocoliroosjes
78,00€
Verschillende bereidingen rond pompoen en patisson met boschampignons, Muskaatdruiven, verse walnoot en ricotta met gerookte olie
98,00€
Bretoense kreeft gegrilde met Binchotan en gekonfijte meloen, jus gearomatiseerd met Shiso
78,00€
Foie gras van eend en gans uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten
125,00€
Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper, aromatische kruidensalade, kropslacoulis, basilicumolie
92,00€
Cocos de Paimpol bonen met eekhoorntjesbrood en Wagyu-rund
VISGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
92,00€
Gepocheerde zeebaars met oscietra kaviaar, jonge prei, Champagnesaus
VLEESGERECHTEN
PRIJS
BESCHRIJVING
118,00€
Wagyu-rundvlees, gebakken artisjokken met zwarte knoflook en aardappel millefeuille
115,00€
Hertenfilet, gekonfijte quetsche en sjalot, tortelini met gestoofd hert
98,00€
Krokante kalfszwezerik uit Corrèze, gestoofde kropsla, ansjovis, kappertjes en smeltende groentjes