De kaart

Al onze producten worden met zorg uitgekozen en komen van de biologische landbouw, kleine producties, appellations controlées, de kleinschalige visvangst en zijn lokaal en kwaliteitsvol.

Eenvoud voor een juiste smaak.

-Pascal Devalkeneer

VOORGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
98,00€Tartaar van « Gillardeau » oesters, Impérial osciètrakaviaar, Parmentier van brocoliroosjes
72,00€Variatie van winter- en wortelgroenten (truffelsupplement +29 eur)
98,00€Bretoense kreeft gegrilde op Binchotan met gebrande prei, gerookte foie gras en Vadouvan-cidersaus
78,00€Foie gras van eend uit het zuidwesten in nougatine van gedroogde vruchten
125,00€Gebakken Imperial langoustine met Espelette-peper en citrusvruchten, aromatische kruidensalade, kropslacoulis en basilicumolie
92,00€Poivrades-artisjokken en pistache, Stracciatella met zwarte truffel
98,00€Sint-Jakobsnoten tussen truffel, aardpeer en aardappel met sjalot-en-mergvinaigrette

VISGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
112,00€Gebakken zeebaarsrug met laurierblad, gekarameliseerde kleine witloof en zwarte truffel
92,00€Gestoomde griet van kleine vangst, fijngesneden groenten, chlorofyl-emulsie met zee-egels

VLEESGERECHTEN

PRIJSBESCHRIJVING
118,00€Wagyu-rundvlees, krokante aardappelmillefeuille en salade “jeugdherinnering”
98,00€Melkzuiglam Axuria uit de Pyreneeën, Paimpol-bonen met jus, parmezaan, gekonfijte citroen en zwarte olijven
98,00€Krokante kalfszwezerik uit Corrèze doorprikt met zwarte truffel en wintersalade