Le Chalet, Relais & Châteaux sinds 2012

Opgericht in 1954, Relais & Châteaux is een vereniging van meer dan 540 unieke hotels en uitmuntende restaurants, uitgebaat door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten.

Relais & Châteaux locaties zijn te vinden op vijf continenten, van de wijngaarden in Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Relais & Châteaux nodigt iedereen uit om een unieke “Art de vivre” van het leven te ontdekken geïnspireerd door de lokale cultuur en om de inheemse geschiedenis nog beter te leren kennen.

Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en diversiteit van de wereldwijde keuken en gastvrijheid te beschermen, respecteren en promoten. Ze zetten zich dagelijks in om het lokale erfgoed en de omgeving te beschermen, zoals werd bekrachtigd door middel van een manifest, gepresenteerd aan Unesco in November 2014.

Le Chalet de la Forêt is hierdoor heel trots om één van de weinigen Belgische vertegenwoordigers van Relais & Châteaux deel te zijn, dit sinds 2012.

www.relaischateaux.com